top of page
"Vanuit enkele relaties kreeg ik de melding dat mijn site er "verouderd" uitzag. Ik was het daar wel mee eens, maar zoals altijd geen tijd/voldoende aandacht om dit goed op te pakken. Via een goede relatie ben ik bij Sophie terecht gekomen."
 
2023 Mock up Diaspora Wellhouse 5.jpg
2023 Mock up Diaspora Wellhouse 8.jpg

MC Consultants

Marcel en Dion Cevikçan

Als je van je bestaande klant te horen krijgt dat je website van tien jaar geleden echt niet meer mee kan, dan weet je dat het tijd is voor een nieuwe versie! Marcel en Dion Cevikcan van MC Consultants waren daarvoor bij ons aan het juiste adres. Het doel van de website is om op een heldere manier te communiceren welke diensten zij aanbieden. Daarnaast wordt gerefereerd aan projecten die ze hebben uitgevoerd en waarbij bezoekers een duidelijke indruk krijgen van de manier waarop zij hun diensten vormgeven.

 

Samen hebben we ervoor gekozen om de website persoonlijker te maken door middel van portretfotografie op locatie. De samenwerking tussen vader Marcel en zoon Dion wordt toegelicht in de professionele teksten.  

Fotografie: Sandra Benningen

Huisstijl ontwerp: Sandra Benningen

Copywriting: Lindsay Pronk

www.mc-consultants.nl

"Tijdens ons eerste gesprek gaf ik al aan: ik moet echt volledig ontzorgd worden. Echter voelde ik mij ook bezwaard; alles over laten en alleen wat referenties aanleveren; gaat dit wel goedkomen, begrijpt Sophie wel wie mijn doelgroepen zijn?

Ik moet zeggen dat het gehele traject mij heel goed is bevallen. Sophie denkt aan zoveel aspecten; tekstschrijver, fotograaf, inhoud/lay-out etc. Daarnaast is ze ook direct en zakelijk; goede online sessies, sturend op planning en flexibel waar nodig. Het geheel heeft geleid tot het gewenste eindresultaat. Mijn advies? Neem contact op met Sophie!"


- Marcel en Dion Cevikçan, MC Consultants
bottom of page