top of page
"Sophie weet haar strategische plannen goed en helder te presenteren en de opdrachtgever mee te nemen en te inspireren. Ze is vervolgens betrokken van ontwerp tot uitvoering en implementatie."
EerstelijnsZorg Haaksbergen webdesign
2023 Mock up EZH 03.jpg

EerstelijnsZorg Haaksbergen

De leden van het managementteam, Denise de Zwart en Wilma Nijenhuis, wilden de website van de EerstelijnsZorg Haaksbergen een nieuw leven in blazen. Het doel is dat zowel de zorgverleners als de patiënt gemakkelijk tot de juiste informatie kunnen komen. Dit hebben we natuurlijk voorop gesteld toen we de routing van de website in kaart brachten. 

 

Dit project bestond echter uit meerdere facetten. Zo hebben we foto's gemaakt bij verschillende zorgverleners uit de diverse praktijken, teksten herschreven, het logo in een modern jasje gestopt en een nieuw kleurenpalet toegevoegd.

 

Regelmatig wordt er nieuwe, actuele informatie toegevoegd aan de website. Dit onderhouden we door middel van het aftercare traject waarbij we speciaal uren reserveren om de aanpassingen goed te verwerken. Dat biedt Denise en Wilma de ruimte om mij in te schakelen wanneer nodig. Daarnaast werken we geregeld aan nieuwe infographics en flyers voor intern gebruik, waarbij we uiteraard de nieuwe huisstijl in acht nemen.

Merkstrategie: Liselotte van der Lugt

Huisstijl ontwerp: Studio Connect and Bloom

Webdesign: Studio Connect and Bloom

Visuele communicatie: Studio Connect and Bloom

www.eerstelijnszorghaaksbergen.nl

Mobile webdesign EerstelijnsZorg Haaksbergen
Branding logo design EerstelijnsZorg Haaksbergen
"Sophie geeft onze eerstelijnszorg organisatie marketingadvies. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe website, een blog, een nieuwsbrief, folder- en beeldmateriaal en sociale media content. Ze weet haar strategische plannen goed en helder te presenteren en de opdrachtgever mee te nemen en te inspireren. Ze is vervolgens betrokken van ontwerp tot uitvoering en implementatie. Ze neemt initiatief, afspraak is bij haar afspraak en ze werkt nauwkeurig. Het eindresultaat mag er altijd zijn is vaak boven verwachting mooi."

- Denise de Zwart, Eerstelijns Zorg Haaksbergen
bottom of page