top of page
"Na een uitgebreid interview en onderzoek heeft Sophie de website helemaal naar mijn zin gemaakt. De SEO is aangepast aan de huidige Google zoekfuncties en dat is heel belangrijk: Mijn doelgroep weet me te vinden!"
2023 Mock up Matter of Talent 02.jpg
2023 Mock up Matter of Talent 01.jpg

Matter of Talent

Tineke Schinkel

Microsoft Teams heeft sinds de afgelopen maanden een enorme boost gekregen. Maar wist je dat je dit programma voor veel meer kunt gebruiken dan alleen videobellen? Tineke Schinkel, expert in de implementatie van Teams voor eindgebruikers, geeft dynamische en interactieve trainingen.

Samen met Tineke hebben we gekeken hoe zij op een duidelijke wijze en to the point kan omschrijven en visualiseren voor wie zij doet wat ze doet. Dat is gelukt! Op maat gemaakte training- en coaching programma's kunnen op een toegankelijke manier geboekt worden.

Het logo van Matter of Talent heeft een dubbele betekenis. Hierin schuilt namelijk ook de afkorting voor, je raadt het al: Microsoft Teams!

Fotografie: Yeelen Tavilla

Huisstijl ontwerp: Studio Connect and Bloom

Webdesign: Studio Connect and Bloom

www.matteroftalent.nl

2023 Mock up Matter of Talent 03.jpg
"Superblij met mijn website Matter of Talent! Het is de optimale presentatie voor mijn doelgroep. De look and feel is toegankelijk en helder. De boodschap is helder, niet alleen door de inhoud maar juist ook door het lettertype, de kleuren en het gebruik van het beeldmateriaal. De vlakverdeling en de manier van navigatie draagt bij aan het gemak om de juiste informatie gemakkelijk te bereiken.

Na een uitgebreid interview en onderzoek heeft Sophie de website helemaal naar mijn zin gemaakt. De SEO is aangepast aan de huidige Google zoekfuncties en dat is heel belangrijk: Mijn doelgroep weet me te vinden!"


- Tineke Schinkel, Matter of Talent
bottom of page