top of page
Wix Partner Creator Webdesign websites ontwerp Sophie van Os Studio Connect and Bloom
Webdesign websites ontwerp Sophie van Os Studio Connect and Bloom

Welkom bij Studio 

Studio Connect and Bloom - Logo oranje.p

Een creatieve studio die leiding geeft aan visuele communicatie projecten. 

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites met bijpassende huisstijlen.

 

Benieuwd wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan snel verder en bekijk onze projecten.

Achtergrond bewerkt oranje.jpg

Herken je dit?

Je wilt graag je nieuwe bedrijf vormgeven met een heldere communicatie. Of je hebt behoefte om je bestaande huisstijl en website eens flink onder handen te nemen.

 

Echter, je ziet op tegen het proces van het zoeken naar een designer, webbouwer en een fotograaf om daarnaast het communicatie traject te leiden met zoveel verschillende creatieve geesten.

Mijn naam is Sophie van Os en door het juiste team samen te stellen dat aansluit bij jouw wensen neem ik de leiding over het project en zorg ik voor:

+ heldere en persoonlijke communicatie met        één aanspreekpunt

+ duidelijke visie over waar we naartoe werken

+ leiding over de creative minds

+ end-to-end verzorging van het project

Ontdek onze diensten

Website

Wil je een moderne, dynamische en gebruiksvriendelijke website? Zo pak ik dat aan:

 

Samen plannen we een interview in waarbij ik je de oren van het hoofd vraag over waar jouw bedrijf of het bedrijf waar jij werkt voor staat. Wat is de boodschap van het merk, wat is het doel van de website en voor wie is deze bedoeld?

Naast dat ik zelf het ontwerp en de ontwikkeling van de website op me neem, stel ik indien nodig een team samen van specialisten zoals fotografen, tekstschrijvers en experts op het gebied van search engine optimization (SEO) en advertising (SEA).

Webdesign websites ontwerp Sophie van Os Studio Connect and Bloom MC Constultants
Diensten
Webdesign websites ontwerp Sophie van Os Studio Connect and Bloom Baan2Baan

Huisstijl

De kracht van een goede website begint bij een heldere visuele communicatie. Echter, een huisstijl is meer dan een sterk logo. Elementen zoals het kleurenpalet, de typografie en de toepassing van het logo versterken het geheel.

 

Dit wordt gepresenteerd en aangeleverd in de vorm van een guidebook. In dit document wordt de huisstijl gevisualiseerd en het dient tevens als basis voor communicatie doeleinden. Uiteraard is het mogelijk om naast de genoemde elementen, ook andere communicatie uitingen te ontwerpen zoals een sjabloon voor een factuur, de opmaak voor een cv of een brochure in de vorm van een infographic.

Warme woorden

"Het team van Studio Connect + Bloom biedt mij een zeer persoonlijke benadering, goede vertaling van de vraag die ik stel en mooie vormgeving waarbij rekening wordt gehouden met de gestelde randvoorwaarden." - Anja van Kempen, Thoon

 

"In mijn zoektocht naar hulp bij het vernieuwen van mijn website viel ik als een blok voor Studio Connect + Bloom. Sophie haar eerlijke adviezen, op een heldere manier gecommuniceerd, overgoten met een saus humor maakten van onze samenwerking een feest." - Charlotte Baan, Baan2Baan

"Wij hebben voor Studio Connect + Bloom gekozen op aanraden van een relatie. Sophie is een fijn persoon om mee samen te werken, geduldig, creatief en sprankelend. Sophie heeft zich erg flexibel opgesteld. Door haar creativiteit en goede vertaling van onze wensen zijn wij tevreden over het behaalde resultaat." - William v.d. Berg, ViaWork

Contact
bottom of page